Registrera dig

Hjälp

Skapa konto

För att kunna boka en stol i solen via vårt bokningssystem måste du skapa ett personligt konto. Det gör du genom att klicka på ‘Registrera dig’ i menyn uppe till höger. Fyll i dina personuppgifter och klicka på ‘Skapa konto’. Nu är du inloggad och kan boka stolar i solen.

Glömt lösenord

Om du har glömt ditt lösenord kan du klicka på ‘Logga in’ och sedan ‘Glömt lösenord?’ under ‘Logga in’-knappen. Skriv in din epostadress som du angav när du skapade ditt konto och klicka på ‘Skicka’. Du kommer då att få ett e-postmeddelande med instruktioner om hur du gör för att byta lösenord.

Se vilka tider som finns att boka

I kalendern kan du se alla tider som går att boka. Dagar med solpass på är blåmarkerade. Håll musen över ett datum för att se vilka tider som finns att boka den dagen.

Boka en eller flera platser

I kalendern håller du musen över ett datum för att se vilka pass som finns att boka den dagen. Välj vilken tid du vill vara i solen och klicka på ‘Boka’. Kontrollera så att datum och tid stämmer. Ange sedan hur många stolar du vill boka och klicka på ‘Boka’. Nu är din bokning registrerad, du kommer att få ett e-postmeddelande som bekräftelse. På sidan ‘Mina bokningar’ kan du se alla dina kommande och historiska bokningar.

Se dina bokade tider

På sidan ‘Mina bokningar’ uppe i menyn kan du se alla dina kommande och historiska bokningar. Där hittar du datum, tid, antal bokade stolar och ett bokningsID (som du behöver för att kunna avboka ett pass).

Ändra dina kontaktuppgifter

Om du vill ändra någon av dina kontaktuppgifter, som telefonnummer eller e-postadress, går du till ‘Mitt konto’ uppe i menyn. Sedan ändrar du uppgifterna så att de stämmer och klicka sedan på ‘Spara ändringarna’.

Avboka din stol

Avbokning av sol skall göras på tel. 054-152303 senast dagen innan, annars måste vi tyvärr debitera hela kostnaden.